Skoltidningsråd, årskurs 6-9

Om-sida

Årskurs 6-9 hade skoltidningsråd torsdag 15/3. Eleverna jobbade med att formulera klart om-sidan. Om-sidan är den sida som talar om vilka som står bakom webbplatsen, varför sidan finns och vad materialet på sidan har för upphovsrätt. Varje seriös hemsida har en om-sida. För att gå vidare i tävlingen Webbstjärnan behöver om-sidan vara komplett. Vår om-sida hittar du under fliken OM här ovan.

 

Allmänhetens röst

Från och med idag kan alla som vill lägga en röst på ett bidrag som tävlar i Webbstjärnan. Omröstningen pågår 15 mars – 15 april 2018.

För att kunna rösta behöver du en e-postadress. Det går att rösta på sitt eget bidrag, men bara en röst per e-postadress registreras. Bidraget med flest röster vinner priset ”Allmänhetens röst” och får 2000 kronor i prispengar.

Här finns info om hur det går till att rösta.

 

Idéer till innehåll

Vi hann också med att prata lite om fler idéer på innehåll till skoltidningen. Här är några tankar:

  • idrotten
  • bilden
  • klasserna kan komma med fler idéer! Vad tycker ni vi ska skriva om? När känner ni lärlust?

Här skickar du in bidrag till tidningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.