På spaning efter samarbete

Några av eleverna  i årskurs 4-5 arbetar med skolbloggen Lärlust som Fördjupning.

Ett ord som har med lärlust att göra är ”samarbete” och fotouppdraget under första tillfället var att fota samma motiv med olika utsnitt. Grupperna skulle samarbeta och välja ut ett motiv, komma överens om på vilket sätt motivet hade med ordet samarbete att göra. Sedan fota med olika utsnitt, alltså från detaljbild till miljöbild. På slutet redovisade vi gruppernas resultat och började med detaljbilden. Det var verkligen lärotillfälle med mycket lust och kreativitet!

Bild på tavla i tre olika bildutsnitt

Den här gruppen tänkte på ordet samarbete för att det var många elever som samarbetade när de jobbade med att skapa kollaget/tavelbilden.

Bild på stolar i tre olika bildutsnitt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.