Bort med läxor!

homework by Robert Couse-Baker, on Flickr

”homework” (CC BY 2.0) by Robert Couse-Baker

INSÄNDARE: Läxor, läxor och läxor, nästan alla har läxor. Det enda man har att tänka på när man kommer hem är läxor, så jag vill inte ha några läxor.

För det första är det inte så många som vill ha läxor. För det andra har man för lite fritid. Man går ju liksom sex timmar i skolan ändå räcker det inte. Man kanske kan ha längre och mer informativa genomgångar och dagarna kan ju bli lite längre, ungefär en kvart längre per dag. Jag tycker att vi barn inte ska ha några läxor.

 

Text: Simon Nordström, 6B

2 kommentarer till “Bort med läxor!”
  1. Jag kan hålla med.
    Jag är en elev som går i år 8 och har alldeles för mycket läxor vilket leder till att jag har stress och oro nästan hela tiden vilket leder till att jag inte kan göra lika bra ifrån mig som förut // anonym från 8B

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.