VECKANS INLÄGG: Sant eller falskt?

Svaret är: FALSKT!

Neil McLean finns inte. Och ingen fotbollsspelare har stängts av för att ha skjutit ”för hårt”. Däremot kan det göra ont att vara målvakt. Många spelare skjuter fruktansvärt hårt. Ett av världens hårdaste skott har uppmätts till 243 km/h.


Inspirerade av att årskurs 3 och 4 ska få besök av författaren Andreas Palmaér nu i februari, så publicerar vi denna vecka en av hans egna Sant eller falskt! Berättelsen heter Kanonskotten och är inläst av två elever i årskurs 4 som hade Lärlust som Fördjupning perioden före jul.

Kanonskotten – Sant eller falskt? Svaret får ni på måndag…

Bild på en brinnande fotboll som kommer flygandes i luften

Bildkälla: Comfreak / 540 bilder Pixabay license

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.